ΕΠΣ Θράκης: Δυο φορές «σφύριξε» το τρένο του Ορφέα Στρύμης απένατι στην Ένωση Ασωμάτων

 

Ο Ορφέας Στρύμης έκανε το χρέος του και με επαγγελματική νίκη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, στην αναμέτρηση με την Ένωση Ασωμάτων στο Ενωσιακό Γήπεδο του Ρ/Σ Κομοτηνής.

Ο Ορφέας επικράτησε με σκορ 0-2 με τέρματα των Χατζηγεωργίου και Μακρή, αλλά ο τεχνικός του Π. Κυνηγόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος, όπως σχολιάζει ο Γιώργος Σκουταρίδης στο RiosopiSports, αφού η ομάδα του παρουσίασε πολλά ερωτηματικά στο τρόπο παιχνιδιού της. Υπάρχει βέβαια και το ελαφρυντικό ότι τα πόδια είναι βαριά λόγω προετοιμασίας, αλλά η Ένωση Ασωμάτων μόλις πριν από λίγες μέρες «μαζεύτηκε» και κατά συνέπεια η εικόνα μόνο προβληματισμό οφείλει να αφήσει στους ιθύνοντες της Στρύμης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση μιας και ο δηλωμένος Τζικάκης δεν ήταν στην ιατρική γνωμάτευση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ ο επιθετικός Χαλβατζής! Το 0-1 έγινε μόλις στο 16ο λεπτό με τον Χατζηγεωργίου και ενώ ένα λεπτό πριν ο Βασταρδέλης είχε δει την μπάλα μετά το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43′ η Ένωση έμεινε με 10 παίκτες με τον Καρά Νταντ να παίρνει την κόκκινη από τον διαιτητή Δρακίδη για εξύβριση σε παίκτη του Ορφέα.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος ότι οι τυπικά γηπεδούχοι θα τα παρατούσαν, στο δεύτερο ημίχρονο διαπιστώθηκε το ακριβώς το αντίθετο. Οι Ασώματοι μπήκαν καλύτερα, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα και έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Βέβαια και ο Ορφέας Στρύμης προσπάθησε να πετύχει και άλλα γκολ αλλά έπεσε  πάνω σε έναν ιδιαίτερα καλό Χαλήλ Σαλή, τελικά όμως στο 87ο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 0-2 με τον Μακρή να βρίσκει δίχτυα και μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Βασταρδέλη.

ΈΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ: Χαλήλ Σαλή, Καραμπατζάκ, Καρά Νταντ, Σαλή, Μπαλτζή Κενάκ, Στόικος, Ρεσήτ, Αλή, Κοπούκ, Χασάν

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ: Χαλβατζής (Μυτικάνης), Κυνηγόπουλος, Τσιπλακίδης, Βοινιάδης, Δάλκος, Μακρής, Κωστάκης, Κουτρουλός, Χατζηγεωργίου, Βασταρδέλης, Θεοχάρους