ΕΠΣ Έβρου: Μια ολόκληρη 11άδα τέρματα από το Νεοχώρι στην Ομόνοια Φυλακίου

 

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το παιχνίδι στο οποίο ο ΑΟ Νεοχωρίου υποδέχθηκε την Ομόνοια Φυλακίου για την 2η αγωνιστική της Α΄Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Το κοντέρ για τους μπλε του Κυριαλάνη σταμάτησε στα 11 τέρματα! Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρωτο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι που ως ομάδα επανασυστάθηκαν μόλις πριν μερικές εβδομάδες περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και κατά συνέπεια η αναμέτρηση δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με το σκορ να φτάνει σε διψήφιο νούμερο.

Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 4′ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά από την μικρή περιοχή, μετά από σέντρα από αριστερά του Δροσίδη. Στο 9′ είχαμε το 2-0 με τον Θεμελή να βρίσκει με “αριστοτεχνικό” τακουνάκι στην κίνηση τον Ραδιόγλου στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας, με τον τελευταίο να σκοράρει εύκολα μέσα από την περιοχή. Στο 16′ είχαμε το 3-0 με τον Κυλιτζίδη από δεξιά βρίσκει με ωραία πάσα τον Δροσίδη στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας και εκείνον να πλασάρει εύστοχα.

Στα μισά ακριβώς του ημιχρόνου, στο 23′ δηλαδή, είχαμε το 4-0 με σέντρα του Κυλιτζίδη από δεξιά και τον Ραδιόγλου να σκοράρει και πάλι. Στο 29′ μετά από φάση διαρκείας για τον ΑΟ Νεοχωρίου μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Δημητριάδη που με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 5-0. Στο 33′ είχαμε το 6-0 με τον Παπαδόπουλο να κάνει ωραία κίνηση από αριστερά, να αδειάζει τρεις αντιπάλους και πασάρει στον Κυλιτζίδη που σούταρε έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Στο 39′ διαμορφώθηκε το 7-0 με σέντρα του Παπαδόπουλου και τον Ραδιόγλου και πάλι ευστοχεί, κάνοντας χατ τρικ. Δεν ήταν αυτό όμως το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Μόλις ένα λεπτό μετά και πέντε πριν τη λήξη του, ο Θεμελής έκλεψε την μπάλα ανάμεσα σε μεγάλη περιοχή και κέντρο, λίγο μετά την σέντρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας και πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το 8-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος το Νεοχώρι κατέβασε ταχύτητα, αλλά πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Στο 56′ ο Κυλιτζίδης έκανε ένα συρτό σουτ από πολύ μακριά, δεν εκτίμησε την πορεία της μπάλας ο Ρούτσης και δέχτηκε το τέρμα. Στο 65′ ο Ρουσσίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα και διαμορφώνοντας το 10-0. Το τελικό 11-0 διαμορφώθηκε στο 88′ με σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή. Κανένα πρόβλημα για το διαιτητικό τρίο με διευθύνοντα τον Παππά και βοηθούς τον Τσίκα και την Σκίνδρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μηλίκα στο radioevros, όπου μπορείτε να δείτε βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Κυριαλάνης): Οτέμπερης, Θεοδώρου, Κυλιτζίδης, Δημητριάδης (45΄Πέτρογλου), Κρητικός (45΄Κορετσίδης), Δροσίδης (45′ Μαλτούδης), Θεμελής (45′ Ρουσσίδης), Τσακίρης, Ραδιόγλου, Παπαδόπουλος, Γιώντης

ΟΜΟΝΟΙΑ ΦΥΛΑΚΙΟΥ (Στέλιος Κωστόπουλος): Τζιαμπαζίδης (45΄Ρούτσης), Μανωλίδης, Γκόγκουα, Κουτούζογλου, Μουζάλας, Κώστογλου, Τσιγκούνης, Μυρτσίδης (60′ Γκραβανίδης), Γεωργακούδης (52′ Καρακόλιας), Καρράς, Κιουτσίνης (50΄Σουσαμτσίδης)