To ThrakiSportS παίζει μπάλα και στο Champions League! Προβλέψτε τα σκορ μέχρι και τον τελικό και κερδίστε δώρα αξίας 500 ευρώ

 

To Champions League αρχίζει και μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το παιχνίδι προβλέψεων που διοργάνωσε το ThrakiSportS στην διάρκεια του Μουντιάλ, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Από την πρεμιέρα των ομίλων μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στον Champions League Predictor διαγωνισμό του ThrakiSportS, που όπως κάναμε και στην περίπτωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιχειρεί να «παντρέψει» συντάκτες και συνεργάτες της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας της Θράκης με τους φίλους αναγνώστες, τους παίκτες των τοπικών ομάδων, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους παράγοντες, γενικά όλους τους φιλάθλους ώστε όλοι μαζί να ζήσουμε όλη τη σεζόν το Champions League με διαφορετικό τρόπο.

Τι χρειάζεται να κάνετε; Πολύ απλά, να γραφτείτε στο γκρουπ προβλέψεων του ThrakiSportS κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κάνετε sign up (χρησιμοποιώντας είτε τον λογαριασμό σας στο facebook είτε τον λογαριασμό e-mail που διαθέτετε), να δηλώσετε ένα username με το οποίο θα μετέχετε στον διαγωνισμό (μπορεί να είναι και ψευδώνυμο) και φυσικά το password που εσείς επιθυμείτε και με το οποίο θα μπορείτε να μπαίνετε στην μεγάλη αυτή κοινότητα προβλέψεων!

Πρόκειται για μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες, μέσα στην οποία το ThrakiSportS διατηρεί την δική του μικρή γωνιά, την οποία πρωτοδημιουργήσαμε στο Μουντιάλ. Βέβαια όσοι είχατε λάβει μέρος τότε, δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσετε όλη αυτήν την διαδικασία αλλά απλά να μπείτε στο νέο γρουπ προβλέψεων που δημιούργησε το ThrakiSportS για το Champions League. Θα διαγωνιστούμε μεταξύ μας, αλλά παράλληλα θα διαγωνιζόμαστε και ως σύνολο «ομάδα ThrakiSportS» με άλλες κοινότητες αλλά και ως Έλληνες με παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Και όλα αυτά, απλά με ένα κλικ!!!

Από εκεί και πέρα πολύ απλά σας ζητάμε να προβλέψετε το αποτέλεσμα σε κάθε ξεχωριστό αγώνα του φετινού Champions League, από την 1η αγωνιστική των ομίλων μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Ιουνίου. Μπορείτε από τώρα να κάνετε τις προβλέψεις σας για όλα τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων, αλλά μπορείτε να περιμένετε μέχρι και λίγο πριν την έναρξη κάθε αγώνα για να κάνετε την πρόβλεψή σας, έχοντας γνώση των τελευταίων πληροφοριών.

Για κάθε σωστό αποτέλεσμα (νίκη της μιας ή της άλλης ομάδας ή ισοπαλία) θα κερδίζετε έναν πόντο.

Εφόσον έχετε βρει και το ακριβές σκορ, θα κερδίζετε επιπλέον δύο πόντους, συνολικά τρεις δηλαδή.

Αν έχετε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα αλλά όχι το ακριβές σκορ, θα κερδίζετε επιπλέον μισό πόντο εφόσον το σκορ που εσείς προβλέψατε είναι κοντά στο τελικό σκορ (ένα ή μάξιμουμ δύο γκολ διαφορά).

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις των νοκ άουτ παιχνιδιών, μετά τη φάση των ομίλων δηλαδή, ως σωστό αποτέλεσμα αναγνωρίζεται αυτό του τέλους της παράτασης. Οι ακριβείς όροι σκοραρίσματος στον διαγωνισμό αναφέρονται ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε να δηλώσετε έγκαιρα ένα σκορ, τότε δεν θα βαθμολογηθείτε για τον αγώνα που δεν δηλωθήκατε. Ωστόσο η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα να βαθμολογηθείτε για ορισμένους αγώνες κάνοντας χρήση του λεγόμενου default pick, δηλαδή της πρόβλεψης που είναι η περισσότερο δημοφιλής στην κοινότητα του παιχνιδιού, ώστε να μην μηδενιστείτε απλά επειδή ξεχάσατε ή δεν δηλώσατε έγκαιρα κάποιο σκορ (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Ανάλογα με τις προβλέψεις σας, θα διαμορφώνεται μετά από κάθε αγώνα μια ειδική βαθμολογία μεταξύ όλων των μελών της ειδικής αυτής κοινότητας που έχει δημιουργήσει το ThrakiSportS. Παράλληλα, το σύνολο της κοινότητας θα συγκρίνεται με άλλες κοινότητες, αλλά και το σύνολο των Ελλήνων χρηστών με χρήστες από άλλες χώρες του πλανήτη!!!

Στόχος του παιχνιδιού είναι να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε όλοι μαζί οι Θρακιώτες Φίλαθλοι σε μια μεγάλη παρέα το Champions League με τον δικό μας τρόπο. Πρωτίστως όμως, να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας.

Όλοι οι αναγνώστες του ThrakiSportS είναι ευπρόσδεκτοι στο παιχνίδι και φυσικά μπορούν να φέρουν και τους φίλους τους.Δεν απαιτείται κανένα κόστος συμμετοχής και η διαδικασία εγγραφής είναι απλή.

Μετά από κάθε αγώνα, είναι προφανές ότι θα έχουμε και διαφορετική βαθμολογία. Και ανάλογα με τις προβλέψεις, αυτή θα αλλάζει συνέχεια μέχρι και τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Τότε θα αναδειχθεί και ο δικός μας «πρωταθλητής» του ThrakiSportS Champions League Predictor.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι όπως προαναφέρθηκε να ζήσουμε το Champions League με τον δικό μας τρόπο. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τζόγο ούτε με στοίχημα.  Το ThrakiSportS ωστόσο έχει αναλάβει σε συνεργασία με ορισμένες εταιρείες να εξασφαλίσει κάποια δώρα για τους πρώτους της βαθμολογίας όλης αυτής της διαδικασίας, που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια καθώς στο σύνολό τους θα φτάνουν σε αξία τα 500 ευρώ και ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν.

Μπείτε λοιπόν στη μεγάλη κοινότητα του Champions League Predictor του ThrakiSportS, προβλέψτε σωστά τι θα γίνει στους αγώνες και ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί το φετινό Champions League με τρόπο ξεχωριστό…

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WORLD CUP PREDICTOR ΤΟΥ THRAKISPORTS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ