Γ’ Εθνική: Σπουδαία μεταγραφή στον άσσο από την Ασπίδα Ξάνθης για τον ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Τον ταλαντούχο πλέι μέικερ Στράτο Ιορδάνογλου απέκτησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από την ομάδα της Ροδόπης.

Ο 21 ετών παίκτης έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Κατάγεται από την Αθήνα αλλά βρίσκεται στην Κομοτηνή φοιτώντας στο ΤΕΦΑΑ και πέρυσι ανήκε στο δυναμικό της Ασπίδας Ξάνθης.

Η ανακοίνωση που μεταφέρει και την πορεία του παίκτη αναφέρει:

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα ξεκίνησε με την ομάδα της Προοδευτικής και το 2011 έως το 2016 αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ως παίδας με την ομάδα του Ικάρου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, όπου και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας. Ως έφηβος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2015), ενώ συγχρόνως αγωνιζόταν στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης συμμετείχε σε δυο Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο Βόρειο όμιλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και πέρσι μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β εθνικής αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός γηπέδων.

Ο Στράτος είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και από φέτος μέλος της οικογένειας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία