Τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Νίκο Ντοσίδη ενώ παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική

 

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Αγία Όλγα ο νεαρός διαιτητής Ντοσίδης, που έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν ολοκληρωθούν τα αγωνιστικά τεστ για τους υποψήφιους διαιτητές της Γ’ Εθνικής.

Η κατάσταση του 21χρονου ρέφερι της ΕΠΣ Θράκης κρίνεται πλέον σταθερή, ωστόσο παραμένει κρίσιμη και άπαντες ελπίζουν πως θα καταφέρει να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν κάποια πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα σε σχέση με την λειτουργία της καρδιάς, κρίνεται θετικό το γεγονός ότι δεν έχουν υπάρξει επιπλέον περιπλοκές ωστόσο η κατάσταση παραμένει σοβαρή.

«Με ισχυρή αντιβίωση οι γιατροί προσπαθούν να χτυπήσουν το μικρόβιο», επισημαίνει η ιστοσελίδα diaititis.gr και προσθέτει ότι κρίνεται θετικό το γεγονός ότι τα 24ωρα περνούν χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω επιπλοκές, ωστόσο το sdna αναφέρει ότι οι γιατροί ακόμα δεν έχουν βρει τον ιό που έχει προσβάλει τον νεαρό ρέφερι.

Οι ιατροί του νοσοκομείου παρακολουθούν στενά την υγεία του Νίκου Ντοσίδη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η οικογένειά του και πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που καθημερινά παραβρίσκονται στο Αγία Όλγα.