ΕΠΣ Θράκης: Στην Ελπίδα Σαπών μέσω Κοπτερού και πάλι ο Αμέτ Ερκάν!

 

Τελικά γρηγορότερα από οτι υπολογιζε και ο ίδιος, ο Αμέτ Ερκάν θα επιστρεψει στην Ελπίδα Σαπών.

Ο 28χρονος επιθετικός έλυσε και τυπικά την συνεργασία του με την Βιστωνίδα Κοπτερού και θα αγωνίζεται στην Ελπίδα Σαπών, παρά τις προτάσεις από άλλες ομάδες με κυριότερη αυτής της Δόξας Γρατινής. Ο Ερκαν προτίμησε να αγωνιστεί σε μια ομάδα που την ξέρει καλά και που κράτησε μεγάλο μέρος της δυναμικής της δείχνοντας ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα, κρατώντας την υπόσχεσή του για επιστροφή. Θυμηθείτε την υπόσχεση επιστροφής στο ThrakiSportS  Αμετ Ερκάν με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ο πρωην φορ των Έβρου Σουφλίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ εθνική, ακαδημιών Πανθρακικού και Ξάνθης,  Φιλύρας, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και ΠΑΟΚ Κοσμίου, αλλά και της ομάδα Regions της ΕΠΣ Θράκης, για μια ακόμη σεζόν ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας του πρωταθλήματος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θρακης, και για 4η φορά πρωτος σκορερ του πρωταθλήματος με 21 τερματα γεγονός που θέλει να επαναλάβει για 5η φορά την νέα σεζόν.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να αμελήσουμε και την πολύ σωστή στάση της Βιστωνίδας Κοπτερού που παρά την απώλεια του Ερκάν έκανε δεκτή την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.