Επισπεύδεται μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS η επίσημη ονοματοδοσία του Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

 

Λένε ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θέλει τους «κακούς» ενίοτε δημοσιογράφους, εν προκειμένου το ThrakiSportS, για να του υπενθυμίζει τις (αθλητικές) υποχρεώσεις του ώστε αυτές να λάβουν σάρκα και οστά.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα αυτή εδώ η ιστοσελίδα ανέδειξε το θέμα ότι ξεπεράσαμε τους εννιά μήνες από την απόφαση να μετονομαστεί σε Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, προς τιμήν του Φεριώτη παραολυμπιονίκη, παγκόσμιου πρωταθλητή και παγκόσμιου ρέκορντμαν στην κολύμβηση για άτομα με αναπηρία.

Φαίνεται ότι το δημοσίευμα θορύβησε τις δημοτικές αρχές και έτσι με την ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook το Δημοτικό Κολυμβητήριο, έγινε γνωστό ότι η σχετική τελετή ονοματοδοσίας θα διεξαχθεί μέσα στον μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, την μεθεπόμενη Κυριακή δηλαδή. Οκτώ μήνες πριν τις (δημοτικές εκλογές) και εννέα μετά την σχετική εξαγγελία, που εγκρίθηκε άμεσα και ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο στις αρχές του 2018.

Η τελετή της ονοματοδοσίας θα γίνει στο περιθώριο του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας σεζόν. Το Κολυμβητήριο ανοίγει επισήμως τις πύλες του για τη νέα σεζόν αυτήν την Τετάρτη. Η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

Ήρθε η στιγμή να ανοίξουμε και πάλι τις πύλες μας! Από αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους αθλητές συλλόγων, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία για τους δημότες που επιθυμούν να ξεκινήσουν να κολυμπούν στο κολυμβητήριό μας.

Ο αγιασμός θα είναι κοινός για όλα τα σωματεία και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί.

Παράλληλα την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ονοματοδοσίας της εγκατάστασης προς τιμήν του Παραολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Μιχαλετζάκη.