Μπάχαλο τα έκανε η Super League αλλάζοντας την ώρα του Ξάνθη-Παναιτωλικός και βάζοντάς το πάνω στο Άβατο-Πλατανιάς

 

Ο Άρης Αβάτου όλες τις προηγούμενες μέρες είχε επιδοθεί σε έναν μεγάλο αγώνα να αλλάξει η ώρα έναρξης της νοκ άουτ αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Πλατανιά και να ξεκινήσει στις 18:30, ώστε να μην συμπέσει με τον αγώνα του ΑΟ Ξάνθη με τον Παναιτωλικό που είχε προγραμματιστεί για τις 16:00.

Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ μετά από πολλές διαβουλεύσεις συμφώνησε να διευκολύνει όχι μόνο τον Άρη Αβάτου αλλά και τον ΑΟΞ, ώστε να μην συμπέσουν τα δυο παιχνίδια που προσελκύουν το ενδιαφέρον των ξανθιωτών φιλάθλων. Ωστόσο όλα αυτά πάλι αλλάζουν μετά την τελευταία ανακοίνωση της Super League.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακάλυψε ότι δεν θέλει τα κυριακάτικα ματς που θα μεταδώσει η ΕΡΤ να ξεκινήσουν στις 16:00 και στις 19:00 αλλά να πάνε μια ώρα μετά, έχοντας νέα ώρα έναρξης στις 17:00 και στις 20:00. Η νέα αυτή απόφαση προκαλεί ωστόσο πρόβλημα ξανά στο ματς του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18:30 και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος που θα ανηφορίσει στα Πηγάδια θελήσει να πάει και στο γήπεδο του ΑΟΞ, θα έχει χάσει όλο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρουμε αν το Άβατο θα προλάβει να ξαναλλάξει την ώρα που με τόσο κόπο άλλαξε, ώστε να πάει και το δικό του ματς μια ώρα πιο μετά.

Σε κάθε περίπτωση η τελευταία ανακοίνωση της Super League δείχνει έλλειψη σεβασμού, ακόμα και αν υποβλήθηκε το σχετικό αίτημα από την ΕΡΤ κατόπιν δεύτερων σκέψεων του προγραμματισμού της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 16.09.2018 στις 17:00 (αντί για τις 16:00).
 
Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα διεξαχθεί την Κυριακή 16.09.2018 στις 20:00 (αντί για τις 19:00).