Παρουσία Χαμζάογλου το φιλικό του Αετού Μίσχου με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής

 

Ο πρώην τεχνικός της Γαλατασαράι, Χαμζά Χαμζάογλου βρέθηκε στον Μίσχο για να παρακολουθήσει το χθεσινό φιλικό του τοπικού Αετού με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής που έληξε 4-2.

Ο Χαμζάογλου υπήρξε προπονητής στην Τουρκική ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2014 μέχρι τον Νοέμβριο του 2015 και οδήγησε την ομάδα της Πόλης στην κατάκτηση τριών τίτλων. Παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες με τον πρόεδρο του Αετού Μουσταφά Ερδάλ και τον κόουτς του ΠΑΟΚ Σάββα Ισαακίδη όπου και φωτογραφήθηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Επίσης κάτι ανάλογο έπραξε και με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Οι φωτογραφίες είναι από την Εφημερίδα Περισκόπιο όπου και την ευχαριστούμε για την παραχώρησή τους.

Ο Χαμζά Χαμζάογλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή την Πρωτοχρονιά του 1970, γόνος μουσουλμανικής οικογένειας, έζησε ως τα 7 στον Μίσχο του Δήμου Σώστη στη Ροδόπη. Ζει μόνιμα στην Τουρκία από τα εφτά του χρόνια, όπως έχει τονίσει και παλιότερα επισκέπτεται συχνά την Κομοτηνή, η οποία είναι η γενέτειρα του, έχοντας την ευκαιρία να συναντήσει συγγενείς και φίλους.

Ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του και δούλεψε στην Μαλάτιασπορ, στην Εγιούπσπορ, την Ντενίζλισπορ και στην Ακίσασπορ (2011-14), στην οποία έφτιαξε το όνομά του. Ως προπονητής της Ακίσασπορ ήταν αυτός που πήρε στην Τουρκία τον Φάνη Γκέκα. Από το καλοκαίρι του 2013 ήταν παράλληλα βοηθός του Φατίχ Τερίμ στην Εθνική Τουρκίας.