Αρχική Ποδόσφαιρο Γ’ Εθνική: Επιστροφή στα πράσινα για τον Στέλιο Ηλιάδη

Γ’ Εθνική: Επιστροφή στα πράσινα για τον Στέλιο Ηλιάδη

 

Πράσινη θα είναι και πάλι η φανέλα που θα φορά τη νέα σεζόν ο Στέλιος Ηλιάδης μετά από παύση ενός χρόνου στα γήπεδα.

Ο 32χρονος (03/06/1986) πρωην αρχηγός του Πανθρακικού, όπως ανεφερε προ δεκαημέρου και το ThrakiSportS θα αγωνιστεί στον Εύοσμο και στον Αγροτικό Αστέρα. Eχει καταγράψει 255 επαγγελματικές στην πλ ύσια καριέρα του με Βέροια, Πανθρακικό, Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, Κέρκυρα, Ηρακλή, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Καλαμαριάς, .

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ηλιάδη.

Ο Στέλιος Ηλιάδης είναι γεννημένος στις 3 Ιουνίου του 1986 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως μέσος. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, προτού μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ. Μετά από μια τετραετία με τα χρώματα του «Δικεφάλου του Βορρά» πήγε στον Ηρακλή, για να ακολουθήσουν η Κέρκυρα, η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), ο Πανθρακικός και η Βέροια.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα γήπεδα της Α’ Εθνικής, όπου κατέγραψε 176 συμμετοχές και εννιά γκολ, ενώ μετράει και 35 εμφανίσεις στη Β’ Εθνική, έχοντας σκοράρει τρεις φορές. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές και στο Europa League.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Στέλιος Ηλιάδης ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της προσπάθειας να επιστρέψει ο Αγροτικός Αστέρας εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να βοηθήσω και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε, αλλά τώρα είναι ώρα για λίγα λόγια και πολλή δουλειά».