ΕΠΣ Έβρου: Καταιγιστικός ο Έβρος Σουφλίου κόντρα στον Ακρίτα στη Δαδιά

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Στην πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΈΠΣ Έβρου που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε με 5-0 του Ακρίτα Δαδιάς μέσα στη Δαδιά.

Η ομάδα του Πασχάλη Σταματάκη ήταν ανώτερη από τους Δαδιώτες που έδειξε από νωρίς την ισχύ της ενόψει της συνέχειας του κυπέλλου και του δύσκολου πρωταθλήματος που έπεται. Για την ομάδα του Σουφλίου από ένα γκολ σημείωσαν ο Μπετζέκας (22′ με κεφαλιά), ο Κουτσούλας (27′ με σουτ), ο Γιαννόπουλος που ντεμπούταρε (51′ με πλασέ), ο «Τσιρίλο» (67′ με πέναλτι) και ο νεαρός Γιάννης Τσιουμπανούδης με το παρθενικό του γκολ (77′ με σουτ).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ (Τσιάνκας): Καμαριανούδης, Καλόγηρος Χρ. (46′ Ασλανίδης), Νικολαΐδης (74′ Κατσικίδης), Βενετάκης (59΄Κουφάκης), Ράλλης Ευ., Γαβζιάς, Τοπούζης Γ., Τοπούζης Ευ., Μαργαρίτης, Τσιάνκας (c), Παντελίδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Σοφοτάσιος, Θάνος, Μπάμνιος (c), Μπετζέκας (59′ Παπαναστασίου), Ράλλης Απ. (54′ Σιούης), Μιχούδης, Τσιομπανούδης Δ. (68′ Λαζίδης), Κουτσούλας, Κουρούδης, Γιαννόπουλος, Πρεπούδης (63′ Τσιομπανούδης Ι.).