Ντεμπούτο σε νέα χώρα μέσα σε αποθέωση για τον παραλίγο «αήττητο» Κώστα Γαλεάδη

 

Μετα ένα εξάμηνο στην Ολλανδία, στην Ιταλία και στην Νουορέζε στην Σαρδηνία θα συνεχίσει την νέα σεζόν ο Κομοτηναιος πρωην επιθετικός των ακαδημιών του Πανθρακικού και Λάρισας Κωνσταντίνος Γαλεάδης.

Ο 19χρονος παίκτης αποχώρησε από την Τελσταρ που θα τον έδινε δανεικό αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει εκεί και οπως αναφερει το rodopisports, παρά την πρόταση του νεοφωτιστου Αήττητου Σπάτων στην Football League, βρέθηκε στην 5η κατηγορία της Ιταλίας και στην φιλόδοξη Νουορέζε κανοντας μάλιστα και ντεμπούτο το περασμένο Σαββατο στην νίκη για το Κοπα Ιταλια επί της Τονάρα με 2-0 με τον Γαλεαδη να αγωνιζεται 70 λεπτά και στην αλλαγή του να αποθεώνεται από 1500 ατομα.

Ο Γαλεάδης ήταν από μικρός μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Θράκης και ήταν υποψήφιος στην ψηφοφορία για την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που διεξήγαγε πέρυσι το ThrakiSportS, αφού σε μισή σεζόν μετά την διάλυση του Πανθρακικού σκόραρε 9 τέρματα στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων του Νίκου Μπαχαρίδη. Κατόπιν αγωνιστηκε σε Λαρισα Κ20, Τελσταρ και τώρα στην Νουορεζε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Λάρισα, ωστοσο προς το παρών  οι σπουδές του έχουν παει καπως πίσω για να κυνηγησει το όνειρο του εξωτερικού.