«Κόπηκε» οριστικά από διεθνής ο Κούλα, ορίστηκε στο Nations League χωρίς να είναι διεθνής ο Τζήλος

 

Ο Χασάν Κούλα, επί πολλά χρόνια κορυφαίος θρακιώτης διαιτητής στους σχετικούς διαγωνισμούς του ThrakiSportS, είναι οριστικό ότι πλέον δεν θα είναι διεθνής όπως άλλωστε και δεν ορίζεται σε αγώνες της Super League ως βοηθός, από την στιγμή που δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ της μεγάλης κατηγορίας.

Ετσι η Θράκη χάνει μεν τον μοναδικό εκπρόσωπό της στους διεθνείς διαιτητές αλλά φαίνεται ότι ένας άλλος που ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα από την Θράκη ετοιμάζεται να μπει σε αυτήν την κατηγορία και ήδη διορίστηκε στο πρώτο του διεθνές παιχνίδι και μάλιστα σε αγώνα της νεοσύστατης διοργάνωσης Nations League.

Ο λόγος για τον Λαρισαίο Τζήλο που ως γνωστόν ξεκίνησε από την ΕΠΣ Ξάνθης. Είχε γράψει πρόσφατα το ThrakiSportS ότι προαλείφεται για διεθνής διαιτητής, πριν ακόμα συμβεί αυτό ωστόσο διορίστηκε πλέον και από την ΟΥΕΦΑ στο παιχνίδι της Ουκρανίας με την Σλοβακία στο Κίεβο την προσεχή Κυριακή.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος έχοντας βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά, Λάζαρο Δημητριάδαη, 4ο τον Δαμιανό Ευθυμιάδη κι επιπρόσθετους τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Θανάση Τζήλο (που εικονίζεται στην εικόνα αρχείου σε αγώνα όπου είχε επόπτη τον Χασάν Κούλα).

Σε αγώνα του Nations League ωστόσο θα σφυρίξει και ο Τάσος Παπαπέτρου, που ορίστηκε στο Γεωργία-Λετονία (9/9). Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος, Ιορδάνης Απτόσογλου, 4ος ο Ηλίας Αλεξέας κι επιπρόσθετοι οι Άγγελος Ευαγγέλου, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.