Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη – Εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο πατέρας του

 

Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαίδη, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έβγαλε στην ιστορία του το θρακιώτικο ποδόσφαιρο, αφού ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρος της στη συνέχεια, έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλευόταν εδώ και μέρες. Αντιμετώπιζε ο τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και λόγω της νοσηλείας του, τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν συνέχεια κοντά του ο Ντέμης, που ήρθε από την Αθήνα.

Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο (έχει πάρει το όνομα του  συγχωρεμένου παππού του) και την Μελίνα.

Η κηδεία θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας evros-news, που μετέδωσε και την θλιβερή είδηση, αύριο Πέμπτη, στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης, από όπου κατάγεται η οικογένεια Νικολαΐδη και βρίσκεται το σπίτι όπου για αρκετό χρονικό διάστημα έμεναν οι γονείς του Ντέμη.

Ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης επέστρεψε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη, ενημερωμένος προφανώς για την μη αναστρέψιμη κατάσταση της υγείας του πατέρα του και βρισκόταν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here