Στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλακαρνανίας ο Δημήτρης Στυλιάρας

 

Με καινούργια κατά τα 2/3 σύνθεση θα πορευθεί η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Η μεγάλη είδηση είναι ωστόσο η συμμετοχή σε αυτήν του Δημήτρη Στυλιάρα, διαιτητή που ξεκίνησε την διαιτητική πορεία του από την ΕΠΣ Θράκης και αποχώρησε φέτος από την ενεργό διαιτησία – για την ακρίβεια αποσύρθηκε με απόφαση της ΚΕΔ, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι πληρώνει το γεγονός ότι ήταν 4ος στο σημαδιακό περσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, η νέα Επιτροπή Διαιτησίας αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αναπλ. Πρόεδρος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέλος: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜHΤΡΙΟΣ.

Τα νέα πρόσωπα είναι δύο:
– ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ, που θα είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που του καταχωρήθηκαν, αναλαμβάνει το δύσκολο και απαιτητικό έργο της εκπαίδευσης.
– ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ, που πριν από ένα περίπου μόλις μήνα αποχώρησε από την ενεργό δράση και θα διαχειριστεί τις Ακαδημίες διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Στην θέση του παραμένει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -για 3η συνεχή χρονιά- που αναβαθμίστηκε όμως σε αναπληρωτή πρόεδρο και θα έχει την αποκλειστική ευθύνη των ορισμών διαιτητών/βοηθών διαιτητών/παρατηρητών διαιτησίας σε όλα τα πρωταθλήματα και τα φιλικά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως νευραλγικό κομμάτι του τοπικού ποδοσφαίρου που ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος έχει αποδείξει ότι μπορεί να το υπηρετήσει.