Γ’ Εθνική: «Κεραυνοί» του Ορφέα Ξάνθης στο φιλικό με την Πέρνη

 

Φιλική πεντάρα σημείωσε ο Ορφέας Ξάνθης επί του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Κεραυνού Πέρνης σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Λευκόπετρα.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να σκοράρει δύο φορές με τους  Χαλήλ Ιμπράμ και Χατζηπαπά. Στο 16′ ο Κωσνταντάρας μείωσε για τον Κεραυνό, αλλά ακολούθησε ένα ακόμα εντυπωσιακό ξέσπασμα του Ορφέα που από το 25′ ως το 30′ σημείωσε δύο ακόμα γκολ με τον Χατζηπαπά και τον Ξαντινίδη.

Το 5-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με σκόρερ ξανά τον Ξαντινίδη. Σύμφωνα με το SportsAddict, από όπου οι πληροφορίες, ικανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του ο Μπάμπης Χατζημεστής ενώ πολλά παράπονα απο την αμυντική λειτουργεία της ομάδας του είχε ο Γιάννη Μαλαματάς που δεν είχε στην διάθεση του τους βασικούς Ξανθιώτες Γεωργούση, Σουκρήογλου και Τσανακτσόγλου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Μακράκης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χαλήλ Ιμπράμ, Μαυρόπουλος, Χατζηπαπάς, Τορομανίδης, Ξαντινίδης, Χίντ Ιμέρ. Αγωνίστηκαν και οι Τσιτάκ, Πασχαλάκης, Καλλίδης, Αδαμαντίου, Ζυγκολάρι, Αμανατίδης και Ντιράρ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Γιάννης Μαλαματάς): Θαλασσινός, Κωνσταντάρας, Λεγάτος, Μπαντάνης, Μαρκάκης, Λάσπατζης, Τσάκωνας, Μπουλγκούρας, Χαρίτιδης, Γεωργιάδης, Γκεοργκίφ. Αγωνίστηκαν και οι Κριεζής, Τζιβανόπουλος, Μανδυνόπουλος, και ένας υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής.