Φιλική τριάρα της Ασπίδας Ξάνθης επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

 

Με 3-0 επικράτησε η Ασπίδα Ξάνθης της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία στο γήπεδο, καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα στο 15′ με τέρμα του Δογανίδη μετά απο ασίστ του Ανδρέου, ενώ στο 28′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0 με μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τον Κατσαούνη.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 40′ με τον Ανδρέου να βγαίνει απέναντι απο τον τερματοφύλακα της ομάδας της Κομοτηνής και να ευστοχεί σε εύκολο πλασέ, σε μια φάση που όπως επισημαίνει το SportsAddict (από όπου τα στοιχεία και η φωτογραφία) οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος για την ομάδα της Ξάνθης χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες,  έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε σουτ του Μαλαδένη, ενώ μόλις τρεις αλλαγές έκανε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καθώς η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη παρατάχθηκε στην Ξάνθη με αρκετές απουσίες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Σωκράτη Αγγελακόπουλο.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χρήστος Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Κοντογιαννίδης, Θεοφυλάκης, Χριστοφορίδης, Σαμαράς Ανδρ., Δογανίδης, Παπαδόπουλος, Ζώτος, Ανδρέου Μ., Κυριαζίδης, Κατσής. Αγωνίστηκαν και οι Μαλαδένης, Σάββογλου Ρ., Σάββογλου Β., Βαγιανός, Νικολούδης, Χιώτης, Πεντεζίδης, Κούπας, Μπαργκάν και Νταμπανλής.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σπύρος Κουτσογιάννης):  Κατσαούνης, Αμοιρόπουλος, Στοίνοβιτς Χρ., Τσιάμης, Λεφής, Γάιδας, Παπακωνσταντίνου, Παππούς, Κοσιης, Κρασσώνης, Παρίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Αθανασιάδης, Ανδρέου και Λάσκαρης.