Επιβλητική η Ασπίδα Ξάνθης στην φιλική αναμέτρηση με τον Άθλο

 

Με τους προπονητές να δοκιμάζουν διαρκώς πρόσωπα και σχήματα, αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Εύμοιρο Ασπίδα και Άθλος Ξάνθης.

Όπως πληροφορούμαστε απο το xanthi-sport, απ’ όπου και η φωτογραφία, oι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 71-46, χωρίς βέβαια να σημαίνει και πολλά αυτή η διαφορά, εφόσον αναλογιστεί κανείς πως είναι ομάδες διαφορετικών κατηγοριών.

Τα τεχνικά επιτελεία ωστόσο έβγαλαν  συμπεράσματα που θα χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν περαιτέρω τις ομάδες τους. Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Τόλης Κουτσογιάννης που μετακόμισε για λίγες μέρες στον Άθλο το καλοκαίρι αλλά επέστρεψε ως αρχηγός στην Ασπίδα σημειώνοντας 7 πόντους στο παιχνίδι.

Πρώτοι σκόρερς έχοντας αμφότεροι από 17 πόντους οι Καρμανώλης και Μανδαλάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο ομάδες είχαν απουσίες βασικών παιχτών για διάφορους λόγους.  Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρουκάς, που φαίνεται να επιστρέφει στη δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας, και δεύτερος ο Παπαθεολόγου.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 33-24 (ημίχρονο), 51-37, 71-46 (τελικό αποτέλεσμα)

Για την Ασπίδα αγωνίστηκαν οι Άνθης, Καρμανώλης, Καζόγλου, Μασμανίδης, Σμυρλόγλου, Θεοδωρίδης, Παπαδάκης, Κουτσογιάννης, Μανδαλάκης, Κασούρας, Παυλάκης.

Για τον Άθλο αγωνίστηκαν οι  Βλάχος, Παγανάς, Ψαλτόπουλος, Αντωνίου, Μυλωνίδης, Καλαμάρας, Μπούρας, Παπαδόπουλος, Τεζετζίδης, Μούσιος, Πιστόλας, Κουλούρης.