Απόσυρση-βόμβα από το πρωτάθλημα ομάδας της Α’ Κατηγορίας λίγο μετά την κλήρωση!!!

 

Λίγο μετά την διεξαγωγή των κληρώσεων στα τοπικά πρωταθλήματα και των τριών νομών της Θράκης (Κυριακή για Έβρο, Δευτέρα για Ροδόπη, Τετάρτη για Ξάνθη) και ενώ μετράμε ήδη και στους τρεις νομούς σημαντικές απώλειες με ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και την πρώτη αποχώρηση ομάδας.

Ιστορικός σύλλογος με πολλές δεκαετίες δυναμικής παρουσίας που συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Θράκης, ο οποίος αντιμετώπισε και το καλοκαίρι διοικητικά προβλήματα και είχε εκφράσει μάλιστα πρόθεση να αποσυρθεί αλλά ανακάλεσε την απόφαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες είναι στην διαδικασία σύνταξης εγγράφου αποχώρησης από το τοπικό πρωτάθλημα πριν αυτό ξεκινήσει.

Η συγκεκριμένη ομάδα παρά την προσπάθεια που έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες, λέγεται ότι δεν κατάφερε λόγω των διοικητικών εξελίξεων του καλοκαιριού αλλά και άλλων παραγόντων να συγκεντρώσει ικανό αριθμό παικτών. Ήδη μάλιστα κάποιοι από τους παίκτες που ανήκουν στην δύναμή του και έχουν τα δελτία τους στο συγκεκριμένο σωματείο, ειδοποιήθηκαν ότι θα αφεθούν ελεύθεροι ώστε να αναζητήσουν την επόμενη στέγη τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν θα κατέβει ούτε στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, κάτι βέβαια που ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να γίνει καθώς οι κληρώσεις και για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχουν γίνει. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, όμως, δεν μπορεί πλέον ούτε το κενό  να αντικατασταθεί και όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ένα σωματείο να κάνει ρεπό κάθε αγωνιστική.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με απώλεια ομάδας από το ξεκίνημα και ρεπό για μια ομάδα σε κάθε αγωνιστική. Γίνονται πάντως απέλπιδες προσπάθειες να αλλάξει κάτι, αλλά όλα δείχνουν ότι η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις…