Volley League: Φέρνει στην Αλεξανδρούπολη τον πρώτο σκόρερ της Σερβίας ο Εθνικός

 

Στο πρόσωπο του Αλεξάντερ Γκμίτροβιτς όλα δείχνουν ότι έχει βρει ο Σάκης Μουστακίδης το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για σχεδόν δίμεtρο 24χρονο σέρβο διαγώνιο, ο οποίος μάλιστα την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο σερβικό πρωτάθλημα με εντυπωσιακά ποσοστά στην επίθεση αλλά και εξαιρετικά φαρμακερό σερβίς.

Οι Εβρίτες επιμένουν στην πρώην γιουγκοσλαβική σχολή που τους έχει δώσει στο παρελθόν ορισμένα από τα «καλύτερα παιδιά» της ομάδας, όπως ο Ίβαν Ράιτς, ο Νίκολα Μιγιοαήλοβιτς και ο Λέο Άντριτς.

Ο Γκμίτροβιτς τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου που μπορεί να αποτελεί μεγάλο όνομα σε όλα τα αθλήματα στην Σερβία αλλά δεν είναι ο πρωταθλητής, καθώς τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η Βοϊβοντίνα.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αλλά δεν έκανε το μεγάλο βήμα στην μεγάλη Εθνική Σερβίας καθώς είναι πολύ υψηλός άλλωστε ο ανταγωνισμός. Μέσα από τον Εθνικό και το άλμα στο εξωτερικό φιλοδοξεί να το πετύχει και αυτό.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει ακόμα υπάρξει αλλά το θέμα αναμένεται να υπάρξει και τυπικά τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, αφού αναμένεται άμεσα η άφιξή του στην πρωτεύουσα του Έβρου.