Ενώθηκε με την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά ο Δημήτρης Εφεντόπουλος του Άρη Αβάτου

 

Ενώθηκε κι επίσημα το βράδυ του Σαββάτου, με τα δεσμά του γάμου, με την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά ο επιθετικός του Άρη Αβάτου Δημήτρης Εφεντόπουλος.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αβάτου που παράλληλα είναι παράγοντας και στην Κεσσάνη Ερασμίου και ιδιοκτήτης του Beach Bar White στο Εράσμιο, Δημήτρης Εφεντόπουλος ανέβηκε μετά από μακροχρόνια σχέση με την αγαπημένη του Σοφία Παπαδοπούλου, τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε μαζί της και τυπικά με τα δεσμά του γάμου.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο  Εράσμιο Ξάνθης, από όπου και κατάγεται ο Δημήτρης Εφεντόπουλος, με κουμπάρο τον πολύ καλό του φίλο Γιώργο Τοπτσίδη και παρουσία πολλών φίλων από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και μη.

Το παρών στο γλέντι του γάμου στο κέντρο πολιτεία έδωσε και σύσσωμη η ομάδα του Άρη Αβάτου, μαζί με τον πρόεδρο Ηλία Κοτόπουλο. Από την άλλη λόγω του αγώνα του ΑΟΞ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, δεν κατάφεραν να παρευρεθούν ούτε στο μυστήριο, ούτε στο γλέντι οι πολύ καλοί φίλοι του Δημήτρη και ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Έρικ Γέντρισεκ.