Super League: Μια 11άδα από tips για την αναμέτρηση της Ξάνθης στο Περιστέρι (21:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Super League και μετά την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας θέλει να κερδίσει τους πρώτους της βαθμούς για το φετινό πρωτάθλημα.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι της μεγάλης ομάδας της Θράκης, πάμε να δούμε 10 ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι θρακιώτες φίλαθλοι ώστε να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα το μεγάλο παιχνίδι:

1. Η προϊστορία της αναμέτρησης δεν είναι θετική για την ομάδα της Ξάνθης. Σε 12 παιχνίδια στην Αθήνα έχουμε απολογισμό 7 νίκες του γηπεδούχου, 2 ισοπαλίες και μόλις 3 νίκες της θρακιώτικης ομάδας.

2. Ο Ατρόμητος σε αυτά τα 12 παιχνίδια έχει σκοράρει 16 φορές, ενώ ο ΑΟΞ στα μισά ματς δεν έχει πετύχει τέρμα και στα άλλα μισά έχει πετύχει 10 γκολ. Από δύο τέρματα έχουν οι Γκρζέλακ, Μπάρκογλου και Λαμπριάκος και από ένα οι Σολτάνι, Καζάκης, Έλινγκτον και Γιουνές. Κανείς δεν παίζει πλέον στην Ξάνθη.

3. Οι δυο ομάδες δεν έχουν ξανασυναντηθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Έχουν όμως παίξει μια φορά μήνα Σεπτέμβριο και ο αγώνας αυτός ήταν ο ένας από τους τρεις που έχει κερδίσει η Ξάνθη.

4. Σύμφωνα με τα στατιστικά στην Ξάνθη Sport του Στέλιου Γιαλαμίδη, στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων που έγιναν Σάββατο πέντε φορές νίκησε ο Ατρόμητος, σημειώθηκαν οι δύο ισοπαλίες και μία φορά κέρδισε η Ξάνθη.

5. Σε αγωνιστικό επίπεδο, υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη προέρχεται από την εντός έδρας ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ ο Ατρόμητος από μεγάλη εμφάνιση και νίκη μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

6. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε προετοιμασία περίπου 15 ημέρες πριν την Ξάνθη λόγω των υποχρεώσεών του στο Europa League. Έχει συνεπώς περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του σε αυτήν την χρονική συγκυρία.

7. Αναμφισβήτητα πρόσωπο του αγώνα ο Θοδωρής Βασιλακάκης, που έφτιαξε το όνομά του στην Ξάνθη αλλά από πέρυσι έχει μετακομίσει στο Περιστέρι και αποτέλεσε έναν από τους σημαντικούς συντελεστές για την ευρωπαϊκή έξοδο της ομάδας.

8. Εκτός αποστολής έχουν μείνει για την Ξάνθη ο τιμωρημένος Ντουρίτσκοβιτς και οι τραυματίες Λισγάρας, Ορφανίδης, Μπρίτο, Σαρπόνγκ και Θυμιάνης. Επίσης δεν έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα οι Φάκης, Χατζητερζόγλου και οι Σταθάκης και Τζελέπης. Αναλυτικά η αποστολή του Μίλαν Ράσταβατς με ένα κλικ ΕΔΩ.

9. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Κάναντι. Η αποστολή του Ατρομήτου με ένα κλικ ΕΔΩ.

10.  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Bολιώτης Μάνος Σκουλάς (Θεσσαλίας)  με βοηθους τους Νικολαΐδη (Μακεδονίας) και Δέτση (Αθηνών). Αναλυτικά το πρόγραμμα και όλοι οι ορισμοί των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

11. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 21:30 ταυτόχρονα με το ματς της ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Μετά θα ακολουθήσουν δύο εντός έδρας παιχνίδια για την Ξάνθη, αφού προηγηθεί όμως η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικής. Ο αγώνας Ατρόμητος – Ξάνθη θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AOX1967: