Super League: Έχασε πέναλτι και έφαγε αμέσως μετά γκολ στην πρεμιέρα της η Κ19 της Ξάνθης

 

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League η ομάδα νέων της Ξάνθης.

Το πρωί του Σαββάτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική του ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή παρά το γεγονός ότι είχε τις ευκαιρίες για να φύγει ακόμη και με τη νίκη, τελικά δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα, αν και κέρδισε πέναλτι στο 52′, ο Φάκης δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ καθώς ο Χρήστος Μανδάς απέκρουσε την εκτέλεση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ξάνθη τέσσερα λεπτά μετά τον τον Ατρόμητο να ανοίγει το σκορ όταν από ωραία ενέργεια του Ζούνη, ο Τριμμάτης έκανε την σωστή κίνηση μέσα στην περιοχή και πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Το γκολ αυτό έμελλε να διαμορφώσει και το 1-0 στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου. Ο σκόρερ έχασε και δύο πολύ καλά τετ α τετ για να διευρύνει την έκταση του σκορ. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος  με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Βιτσεντζάτο της ΕΠΣ Αν. Αττικής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανδάς, Ανδριόπουλος, Λώλος, Βιταλιώτης, Νταούλιας, Σάσσαλος, Ξενοπανάγος, Χατζοβασιλάκης, Ρούνης, Κολινιάτης, Τριμμάτης. Έπαιξαν και οι Ζούνης, Αθανασίου, Τσιριγώτης.

ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Τριανταφύλλου (75′ Παχούμης), Τενεκές, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Γράβας (85′ Σπυριδωνίδης), Αγγελόπουλος (65′ Γκατζόγιας), Κακουλίδης, Φάκης, Τσιλιγγίρης, Τσάπαρης.