Πρόταση 10 εκατ. ευρώ από αγγλική ομάδα στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο

 

Μια άκρως δελεαστική πρόταση για την παραχώρηση του διεθνή επιτελικού μέσου και αρχηγού της, Πέτρου Μάνταλου, φέρεται να δέχθηκε η ΑΕΚ από τον αγγλικό σύλλογο.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει την Γουέστ Μπρομ να έχει κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Κομοτηναίου άσσου.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για πρόθεση των Άγγλων να προσφέρουν ένα ποσό που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ για το ντιλ της μεταγραφής!

Σύμφωνα με πηγές από την ΑΕΚ, η πρόταση της Γουέστ Μπρομ είναι πραγματική, έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ  και χαρακτηρίζεται άκρως δελεαστική.

Ωστόσο με άνωθεν εντολή έχει ήδη απορριφθεί από την διοίκηση της Ένωσης, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος θεωρείται κεφάλαιο για την Ένωση που ετοιμάζεται για την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με βραδινό δημοσίευμα του Sportime, η Γουέστ Μπρομ προσφέρει έξι εκατ. ευρώ loan fee, ενοίκιο ενός έτους με δυο λόγια και οψιόν αγοράς τεσσάρων εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό γιατί οι μεταγραφές έχουν κλείσει από τις 9 Αυγούστου στο νησί και μόνο με δανεισμός μπορεί μια ομάδα να πάρει άμεσα παίκτη και μόνο έναν.

Επί της ουσίας βέβαια μιλάμε για αγορά ύψους δέκα εκατ. ευρώ για τον Μάνταλο, αφού θα είναι τρελό να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν της αγοράς που θα κοστίζει πάνω από 50% χαμηλότερα από το ενοίκιο κι που προφανώς θα έμπαινε απλά για να ξεπεραστεί το αγκάθι του αγγλικού νόμου που δεν επιτρέπει αγορά ποδοσφαιριστή τώρα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως προαναφέρθηκε, η πρόταση απορρίφθηκε. Αλλά αυτό σημαίνει ότι ο Κομοτηναίος άσσος είναι στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και εφόσον έχει την υγεια του και συνεχίσει τις σταθερά καλές εμφανίσεις του, αυτές θα πληθύνουν το προσεχές διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Πέτρου Μάνταλου, τον οποίο είχε αποκτήσει από την Ξάνθη ήδη από την σεζόν που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, μέχρι το 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here