Απορριπτική για την Ξάνθη η τελευταία απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την παλιά της σύνθεση

 

Η Επιτροπή Εφέσεων υπό τον Δημήτρη Σκουτέρη αλλάζει σύνθεση, αφού εξελέγησαν νέα μέλη από τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Δευτέρα στην γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη νέα της σύνθεση αλλά σήμερα εκδόθηκε η τελευταία απόφαση με την παλιά. Αφορά μάλιστα την Ξάνθη και απέρριψε την έφεση της θρακιώτικης ΠΑΕ διατηρώντας την ποινή που της είχε επιβληθεί για την πειθαρχική παράβαση που αφορά δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών Αρχών & Οργάνων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Η Επιτροπή Εφέσεων, στην τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Απέρριψε την υπ’ αριθ. 16730/5-6-2018 έφεση της ΠΑΕ Ξάνθη, που εδρεύει στα Πηγάδια Ξάνθης και εκπροσωπείται νόμιμα, κατά της υπ’ αριθ. 20/2018 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ (Τμήμα Δικαστικό) και διατήρησε την ποινή που είχε επιβληθεί στην εν λόγω ΠΑΕ για την πειθαρχική παράβαση που αφορά τις δυσμενείς δηλώσεις και τη δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ποια είναι η αρχική ποινή που είχε επιβληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας και ποιες ακριβώς δηλώσεις αφορούσαν, καθώς ποτέ δεν ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη ποινή παρά μονάχα η ύπαρξη της σχετικής έφεσης, που συζητήθηκε πριν από περισσότερο από δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως του ThrakiSportS αφορά ποινή υψηλού χρηματικού προστίμου ύψους 15.000 ευρώ που έχει επιβληθεί για δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη στις αρχές της χρονιάς.