Super League: Πρόβλημα για το ένα μέλος της θρακιώτικης τριπλέτας στο Καραϊσκάκη

 

Στο 44ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (1-0) ο Πάρντο έκανε τη σέντρα προς την αντίπαλη περιοχή. Μέσα σε αυτή η μπάλα ήρθε σε επαφή με το χέρι του Ντιόγκο.

«Ήταν αναμφισβήτητα πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης», σχολιάζει ο Ανδρέας Σερεβέτας στο Φως.

Προσθέτει: «Ήταν σοβαρό λάθος, το οποίο χρεώνεται κυρίως ο δεύτερος βοηθός Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), που ανέβηκε φέτος στη Super League».

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα:

«Η παράβαση έγινε ξεκάθαρα στον χώρο ευθύνης του βοηθού. Σύμφωνα με πληροφορίες έκρινε ότι η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κεφάλι του παίκτη του Λεβαδειακού και μετά στο χέρι του. Για αυτό τον λόγο δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών στον ρέφερι του αγώνα.

Αυτό πληροφορήθηκε ο παρατηρητής διαιτησίας Μπάμπης Καρατζάς (Εύβοιας) όταν ρώτησε τους ρέφερι τι είδαν στην φάση. Πρόσθεσε ότι θα κάνει χρήση βίντεο πριν στείλει την έκθεση του στην ΚΕΔ. 

Όσον αφορά το υπόλοιπο σκέλος του παιχνιδιού ο Κουμπαράκης δεν είχε πρόβλημα. Σφύριξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο γήπεδο Καραϊσκάκη». 

Υπενθυμίζεται ότι και ο τρίτος της τριπλέτας στο Καραϊσκάκη ήταν ο Σπύρος Βασιλόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, που ήταν πρώτος βοηθός διαιτητή. Ούτε αυτός αλλά ούτε ο άρχων του αγώνα δείχνουν πάντως να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.