Super League: Ο Θρακιώτης παρατηρητής που παραπέμπει τον «Ευρωπαίο» Σιδηρόπουλο για τη διαιτησία του στο Ξάνθη-ΠΑΟ

 

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) δεν ξεκίνησε από την Ξάνθη με το δεξί τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Super League. 

Την Πέμπτη θα βρίσκεται  στη Δανία για να σφυρίξει το παιχνίδι Κοπεγχάγη-Αταλάντα στην φάση των play off του Europa League, ωστόσο την Κυριακή έκανε ένα καθοριστικό λάθος στην αναμέτρηση των Πηγαδίων ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ειδικού σε συγκεκριμένα θέματα Ανδρέα Σερεβέτα στο Φως, ο διεθνής ρέφερι δεν καταλόγισε το πέναλτι του Σιλά στον Χατζηγιοβάνη στο 75ο λεπτό του ματς και ενώ ήδη ο Μπουζούκης είχε πιο πριν ανοίξει το σκορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, το λάθος επισήμανε  όταν πήγε στα αποδυτήρια των ρέφερι μετά το τελικό σφύριγμα ο παρατηρητής διαιτησίας της αανμέτρησης που δεν ήταν άλλος από τον πρώην αντιδήμαρχο Κομοτηνής Μανώλη Ταπατζά, παλαίμαχο διαιτητή επιπέδου Super League της ΕΠΣ Θράκης. 

Ο Σιδηρόπουλος έκανε το λάθος γιατί όφειλε να βρίσκεται πέντε μέτρα πιο μπροστά όταν έγινε η παράβαση. Καθυστέρησε να ξεκινήσει το τρέξιμο μόλις οι «πράσινοι» βγήκαν στην αντεπίθεση.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και διεθνής, παραπέμπεται από τον Θρακιώτη παρατηρητή για το πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη.