Κύπελλο Ελλάδας: Ήττα με βαρύ σκορ και αποκλεισμός για τη Θράκη Φερών στις Σέρρες

 

Με ήττα ξεκίνησε η φετινή χρονιά για την κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου Θράκη Φερών.

Οι Εβρίτες λύγισαν απέναντι στον δυνατό και φέτος Απόλλωνα Παραλιμνίου ο οποίος ήταν πιο έτοιμος και πιο αποτελεσματικός, πληρώνοντας τα λάθη τους, αφού η ομάδα των Φερών κατάφεραν μέσα σε διάστημα τριών λεπτών να δεχθεί δυο γκολ. Ο Μερεσιώτης άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό και έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα, σε μια φάση που ενώ αποκρούει ο Κυριακίδης κάνει λάθος στη συνέχεια ο Γκάκιος που κάνει τσαφ στο διώξιμο. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κεχαγιάς διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Μ’ αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Ο προπονητής των Φερών Γιάννης Αναστασιάδης στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε με αρκετές αλλαγές στο σύστημα της ομάδας να μειώσει το σκορ ώστε να φτάσει στη μείωση του σκορ αλλά μάταια.  Ο Απόλλων ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε στο 73ο λεπτό να κάνει το 3-0 με τον Παναγιωτίδη και στο 87′ το 4-0 με τον Μπονέρη που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πέρα από την ήττα-αποκλεισμό, προβληματισμό προκάλεσε στους φιλοξενούμενος ο τραυματισμός του άτυχου και πάλι Ντόλα (και πέρισυ είχε τραυματισμό χάνοντας τον τελικό) που με εντολή του γιατρού του αγώνα χρειάστηκε ν α μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα, χωρίς να συντρέχει παραπάνω λόγος ανησυχίας για την υγεία του. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Σταύρο Χρυσαΐδη και Νίκο Σκούτα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Καριοφύλλης, Κεχαγιάς, Μπονέρης Μουτεσίδης, Παναγιωτίδης.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ: Κυριακίδης, Κολγκέκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Ιγνατιάδης (57΄ Καλομπρατσίδης), Πολίδης, Σιδηρόπουλος Α., Παγωνίδης, Ντόλας (λ.τ. 75΄ Ινδός), Μπόρας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ