Γ’ Εθνική: Βαριά ήττα του ΠΑΟΚ Κοσμίου με 5-0 από τον Νέστο του Κετσιεμενίδη στη Χρυσούπολη

 

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε στην Χρυσούπολη από τον τοπικό Νέστο ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Μάλιστα, για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη αυτή ήταν η δεύτερη πεντάρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού με το ίδιο σκορ επικράτησε το Σάββατο και του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Καβάλας (σκόραραν οι Γκουτσίδης, Μαϊδανός, Τζαμπέγια, Κλοκίδης και Κοκελίδης).

Στην αναμέτρηση της Κυριακής (2-0 ημίχρονο) πέτυχαν τέρματα για την ομάδα της Χρυσούπολης οι Λούκας Μπέλιτς Μαϊντανός, Γκουτσίδης, Μελισσόπουλος, Τζελέπης. Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να επιτυγχάνουν δύο άνετες νίκες και να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Σάββας Αϊβάζης μάλλον προβληματίστηκε με την διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο για αυτούς τους λόγους υπάρχουν τα  φιλικά παιχνίδια, ώστε να μπορέσουν να γίνουν διορθώσεις. Επιπλέον, ο Κομοτηναίος προπονητής δεν είχε τρεις βασικούς παίκτες στην διάθεσή του λόγω τραυματισμών, χρησιμοποίησε ωστόσο όλους τους υπόλοιπους.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Νέστο Χρυσούπολης την προσεχή Τετάρτη 29/8 με την Δόξα Δράμας και για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου μία ημέρα μετά, την Πέμπτη 30/8 στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου που προέρχεται από την πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.