ΕΠΣ Έβρου: Νίκη της ΑΕ Διδυμοτείχου στο πρώτο φιλικό της σεζόν με τη Σαγήνη

 

Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (25/7) στο γήπεδο του Διδυμοτείχου, η ΑΕ Διδυμοτείχου επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Σαγήνης.

Η ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου μετά την περσινή χρονιά στην Γ’ εθνική επέστρεψε φέτος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μαυράκη και του βοηθού του Θανάση Καραγιάννη.

Η υπεροχή των γηπεδούχων φάνηκε από 15ο λεπτό με τον Αλεξακίδη να δίνει την ασίστ στον Μπροντίδη όπου ο τελευταίος έπιασε ένα αδύναμο σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 23′ ο Σιναπίδης Κ. έκανε σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα των αντιπάλων και πέρασε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε στο 27′ με πλάγιο διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μήνης πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην ΑΕΔ. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές και από τους δυο προπονητές δοκιμάζοντας αρκετά συστήματα και παίκτες σε διάφορες θέσεις. Η καλύτερη φάση ήρθε στο 78′ όταν από σέντρα του Μυλωνά Α. ο ξεμαρκάριστος Καραμπογάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα του Ηρακλή.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Καρασαϊλίδης, Αλεξακίδης, Καζάλας, Φετολάρι, Φυδανάκης, Παυλίδης, Μήνης Δ., Μήνης Π., Μπροντίδης, Παπούδης, Σιναπίδης Κ. Έπαιξαν επίσης: Προϊμούδης, Κουρτελάκης Α., Κουρτελάκης  Μ., Μπουρολίτης, Γατίδης, Μυλωνάς Α., Μυλωνάς Ι., Καραμπογάς, Σιναπίδης Π.