Γ’ Εθνική: Ο σοβαρός τραυματισμός του Κωτίδη επισκίασε την άνετη φιλική επικράτηση του Ορφέα επί της Ασπίδας Ξάνθης

 

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λευκόπετρας, αφού οι δυο ομάδες είχαν ρεπό για το κυπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης ο Ορφέας επικράτησε της Ασπίδας Ξάνθης με 4-1, με το αποτέλεσμα να περνά σε δεύτερη μοίρα, αφου τραυματιστηκε σοβαρα ο Μιχάλης Κωτίδης και πιθανώς χάνει την σεζόν.

Συγκεκριμένα στα μέσα του β’ μέρους ο πρωην παίκτης της Θαλασσιάς και Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Ξανθης πάτησε άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη, με τις πρωτες εκτιμήσεις να μιλάνε για καταγμα περόνης χαμηλά λίγο πάνω από τον αστράγαλο.

Το περιστατικό αυτό επισκίασε τα πάντα, με τον Τορομανίδη στην συνεχεια να φτάνει στο χατ τρικ και τον Χαλήλ Ιμπράμ να σκοράρει επίσης κανοντας το 4-0 με την Ασπίδα να μειωνει σε 4-1 με πέναλτι του Χριστοφορίδη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ:Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Χασάνογλου, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χίντ Ιμέρ, Ξαντινίδης, Πασχαλάκης, Β. Καραγκιόζης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Χαληλ Ιμπράμ, Χατζηπαπά, Αδαμαντίου, Καλλίδης και  Τσιτάκ

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ:Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Νικολούδης, Θεοφυλάκης, Κοντογιαννίδης, Κωτίδης, Δογανίδης, Χατζηπαρασκευάς, Κατσής, Κυριαζίδης, Χριστοφορίδης. Ακομα αγωνιστηκαν οι Χιώτης, Δεμερτζής, Κούπας και Βαγιανός.