Οι «από καρδιάς» ευχαριστίες του Νίκου Κεχαγιά σε Πανόπουλο, Παπαδημητρίου και Καλογιάννη

 

Ο Νίκος Κεχαγιάς παραιτήθηκε από την θέση του υπευθύνου ακαδημιών της Ξάνθης προκειμένου να αναλάβει και επισήμως την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Παίδων, απόφαση που επικυρώθηκε από την EE της ΕΠΟ.

Με δημόσια δήλωσή του την Παρασκευή, εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους τους συνεργάτες του τα προηγούμενα χρόνια, επιλέγοντας να αναφερθεί ονομαστικά στους Χρήστο Πανόπουλο, Γιάννη Παπαδημητρίου και Περικλή Καλογιάννη.

Η δήλωση του Νίκου Κεχαγιά έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη και ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πανόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια από όποιο πόστο κι αν υπηρέτησα τον σύλλογο.

Η ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη αποτελεί ένα μεγάλο και ιδιαίτερο κομμάτι της επαγγελματικής μου καριέρας τόσο της ποδοσφαιρικής όσο και της προπονητικής και της εύχομαι να πετυχαίνει πάντα τους στόχους της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα, τον κ. Περικλή Καλογιάννη για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την θητεία μου στα τμήματα υποδομής και όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια (διοικούντες-ποδοσφαιριστές-προπονητές)».