Γ’ Εθνική: Στον Βόλο για τρίτη φορά επιστρέφει ο πρωην Πανθρακικού και Άρη Θόδωρος Παπαδόπουλος

 

Στην Νίκη Βόλου για τρίτη φορά μαζί με τον Θανάση Κυριαλάνη και πορτιέρο Κώστα Παπαδόπουλο θα αγωνιστει ο πρωην μπακ Πανθρακικού, Αρη και πολλών ακόμα ομάδων Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Ο 31χρονος μπακ ήταν που τη σεζόν 20009-10 ειχε 6 συμμετοχής στην Α Εθνική με τον Πανθρακικό, ήταν από τους πρώτους παίκτες που συμφώνησαν να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όμως η ανακοίνωση της μεταγραφής του καθυστερησε αρκετα. Οι διοικητικές εξελίξεις στον Αστέρα Αμαλιάδας ήταν η αιτία που καθυστέρησε τον ποδοσφαιριστή να πάρει το δελτίο του, χωρίς αυτό όμως να του στερήσει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας.

Η ανακοίνωση:«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπαδόπουλο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1987 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αυτή είναι η τρίτη φορά που θα φορέσει την φανέλα της Νίκης Βόλου. Τελευταία ήταν την σεζόν 2015-2016 ενώ είχε προηγηθεί η διετία 2012-2014 στην οποία και ήταν μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας της Football League. Στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμη την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, του Θερμαϊκού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Πανθρακικού, της Δόξας Δράμας, της Αν. Γιαννιτσών, του Ηρακλή Ψαχνών, του Απόλλωνα Λάρισας και του Αστέρα Αμαλιάδας.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.»