ΕΠΣ Θράκης: Μέσα σε έντονη φημολογία για νέες αποχωρήσεις μετά τον Ερκάν το Κοπτερό πέταξε τις βόμβες!

 

Μπορεί από την ομάδα του Κοπτερού να αποχώρησε ο κορυφαίος ίσως παίκτης του πρωταθλήματος Αμέτ Ερκάν ωστόσο στην ομάδα της Βιστωνίδας δεν πτοήθηκαν και προχώρησαν σε δυο πολύ σημαντικές προσθήκες μια για την επίθεση και μια για το κέντρο με δύο πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστες.

Ετσι στην ομάδα του Οντερ Μουμίν θα συνεχίσουν ο για λίγο Πάνθρακας Μιχάλης Αραμπατζής που την απόκτηση του από το Κοπτερό είχε προαναγγείλει το ThrakiSportS όπως και ο επιθετικός Χρήστος Πανουργιάς που προορίζεται για αντι-Ερκαν στην επίθεση της ομάδας. Μάλιστα η ομάδα θα προχωρήσει στην ενισχυση και άλλων ποδοσφαιριστών, ωστόσο φημολογούνται και άλλες αποχώρήσεις.

Ο 29χρονος Αραμπατζής ήταν φέτος ήταν στην καλύτερη εντεκάδα στο μεγάλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί εκτός του Κοσμίου σε Αστέρα Αιγείρου, Ελπίδα Σαπών, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, Ορφέα Ξυλαγανής, ΑΟ Φαναρίου αλλά και του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος Θεσσαλονικιός (Σερραίος κατά το ήμισυ με καταγωγή από Άγκιστρο) Χρήστος Πανουργιάς θα βρει στην ομάδα το φιλαράκι του Γιώργο Αλεξακούδη από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ελπίζοντας οτι θα διακαιώσει τις προσδοκίες κάποιων που μιλούν για ένα μεγάλο ταλέντο και θα αντικαταστλσει επάξια τον Αμέτ Ερκάν. Ξεκίνησε από τον Αγροτικό Αστερα, συνέχισε σε Παύλο Μελά και αν και εφηβος συνέχισε σε Απόλλωνα Παραλιμνίου και σαν φοιτητης ΤΕΦΑΑ συνέχισε στην Δόξας Προσκυνητών και στο Νέο Σιδηροχώρι.

Η ανακοίνωση του Κοπτερού: Ανακοινώνεται η απόκτηση του Πανουργια Χρήστου και Αραμπατζή Μιχάλη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ