Super League: Μόνο τα διαρκείας στην πρεμιέρα με ΠΑΟ! Η ανακοίνωση της Ξάνθης που επιβεβαιώνει το ThrakiSportS

 

Σε πλήρη επιβεβαίωση όσων μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ξάνθη, καθώς ανακοίνωσε ότι δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν κάρτες διαρκείας.

Αιτία για αυτό, όπως ανέφερε το ThrakiSportS από το βράδυ της Τετάρτης, είναι σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αρχικά δεν ζήτησε εισιτήρια και μετά με έγγραφό της αλλά και προφορικό αίτημα κατά την διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, ζήτησε να μην δοθεί κανένα εισιτήριο ούτε και σε μεμονωμένους οπαδούς του τριφυλλιού για λόγους ασφαλείας.

Η ΠΑΕ Ξάνθη θα υποστεί και μεγάλη οικονομική ζημιά από αυτήν την απόφαση, αλλά μετά από πολλές διαβουλεύσεις κρίθηκε ότι αυτή ήταν η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης δεδομένης της τεταμένης κατάστασης στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά την με απόλυτο και κάθετο τρόπο  δήλωση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/08/2018, ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της Διοίκησης, ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία ΘΥΡΑ του γηπέδου.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.