Στον Ηρακλή Σοφάδων ως προπονητής πρωην παίκτης των Ελπίδας Σαπών, Ιάσμου και Αιγείρου

 

Στον Ηρακλής Σοφάδων και στο τεχνικό του επιτελείο θα βρίσκεται την νέα σεζόν ο αγαπητός στην Θράκη ως φοιτητής και ποδοσφαιριστής Βασίλης Χασιώτης.

Ο 26χρονος  πτυχιούχος του τμήματος ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και στα φοιτητικά του χρόνια αγωνίστηκε ως εξτρεμ σε ομάδες του νομού Ροδόπης όπως η Ελπίδα Σαπών, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (φωτο δευτερος κατω από αριστερά) και ο Αστέρας Αιγείρου, πριν επιστρέψει στην Καρδίτσα όπου πλέον εξασκεί και το επάγγελμα του προπονητή.

Ταυτόχρονα ως ποδοσφαιριστής έχει αποκομίσει αξιόλογες παραστάσεις στην καριέρα του με πιο πρόσφατες αυτές της σεζόν 2015-16 από την Α’ ΕΠΣΚ, όπου ξεκίνησε με τη φανέλα του Α.Ο. Καρδίτσας και την ολοκλήρωσε με αυτή της Α.Ε. Λεονταρίου, ενώ αγωνίστηκε στην ΑΕ Μενελαΐδας, στην Αναγέννηση Νέων , ενω ο νεαρός γυμναστής που είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C και Β’ εργάστηκε τη διετία 2016-18 στη Δόξα Μητρόπολης ως γυμναστής και ταυτόχρονα ήταν πρώτος προπονητής της Νεφέλης Καλλιθήρου τη σεζόν που μας πέρασε και μέχρι τον Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Σοφάδων: «Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΣΟΦΑΔΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το γυμναστή κ.ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΗ δίπλα στον προπονητή κ.ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ και τον βοηθο του κ.ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΑΤΖΙΚΗ. Ευχόμαστε στον κ. Χασιώτη Βασίλη καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!!!

Με τιμη το Δ.Σ.»