Θυμήθηκε το μετάλλιο στο Πεκίνο (σαν να μην αφαιρέθηκε ποτέ) η Πηγή Δεβετζή

 

Το περασμένο Σάββατο 17 Αυγούστου συμπληρώθηκαν ακριβώς 10 χρόνια από την βραδιά του τελικού του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, όταν η Πηγή Δεβετζή κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ανέβαινε για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση σε βάθρο Ολυμπιακών Αγώνων.

Την επέτειο θυμήθηκε το ThrakiSportS, που παρουσίασε και την συνέχεια της υπόθεσης με την αφαίρεση του μεταλλίου οκτώ χρόνια μετά και την ακύρωση των επιδόσεων της Ιπτάμενης Θρακιώτισσας λόγω του θετικού δείγματος που βρέθηκε στον επανέλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Δυστυχώς πλέον για τον ΔΟΕ και για την IAAF η Αλεξανδρουπολίτισσα δεν θεωρείται μεταλλιούχος αλλά για την ίδια και τους φίλους της παραμένει. Μάλιστα, η ίδια η Πηγή Δεβετζή θυμήθηκε την επέτειο την ίδια μέρα, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τον αγώνα.

Το σχολίασε μάλιστα ως εξής, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και εικονίδια με μετάλλια, πέρα από καρδούλες και φιλάκια: «Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια!!! ?????❤️». Τα like άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Για τους φίλους της Πηγής Δεβετζή στο διαδίκτυο αλλά προφανώς και για την ίδια, το μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου έχει κάτοχο κάπου στην Αλεξανδρούπολη…