Super League: Κίνδυνος να διεξαχθεί χωρίς θεατές το ματς της πρεμιέρας της Ξάνθης με ευθύνη του… Παναθηναϊκού

 

Χωρίς θεατές είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια και την αποκλειστική σχεδόν ευθύνη για αυτό φέρει το τριφύλλι και οι εξωαγωνιστές εξελίξεις με την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί με τους οπαδούς του.

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αιτήθηκε εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να ικανοποιήσει τους οπαδούς της. Ωστόσο λόγω  των γεγονότων στον σύλλογο και του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που υπάρχει με την κόντρα της διοίκησης με την πλειοψηφία των οπαδών, η πράσινη ΠΑΕ προχώρησε σε ένα ακόμα πρωτοφανές αίτημα.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, με επίσημο έγγραφό της στις αρχές της εβδομάδας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από την γηπεδούχο Ξάνθη να μην δώσει εισιτήρια ούτε σε μεμονωμένους οπαδούς του τριφυλλιού, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Ωστόσο το ζήτημα που τίθεται είναι πλέον, πως μπορεί πλέον να διαπιστώσει η ΠΑΕ Ξάνθη και η κάθε ΠΑΕ Ξάνθη τα οπαδικά πιστεύω των φιλάθλων που σπεύδουν με την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους να πάρουν εισιτήριο;

Ο μεγάλος κίνδυνος είναι ακόμα και αν βγουν εισιτήρια μόνο για τους οπαδούς της Ξάνθης, αρκετοί οπαδοί του τριφυλλιού να σπεύσουν μεμονωμένα να βγάλουν εισιτήρια και να βρεθούν μαζί με τους Ξανθιώτες, να μπουν στο γήπεδο και τελικά να εκφράσουν την διαμαρτυρία που τόσο πολύ θέλει να αποφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το ζήτημα είναι ωστόσο ότι αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί μεγαλύτερους κινδύνους και κάπου εδώ εμπλέκεται και η Ατυνομία που δεν θέλει ούτε να το ακούει.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε φτάσει Τετάρτη βράδυ και η ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ δεν έχει εκδώσει καμία ακόμα ανακοίνωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, με τα υπάρχοντα δεδομένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThrakiSportS, το πιο πιθανό είναι να μην εκδοθούν καθόλου εισιτήρια για το σημαντικότερο ματς της πρεμιέρας.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το πρωί της Πέμπτης αυτός το σενάριο, οι άνθρωποι της Ξάνθης θα υποστούν χωρίς δική τους υπαιτιότητα διπλή ζημιά, αφού και την γκρίνια θα δεχθούν από τους δικούς τους φιλάθλους που θέλουν να δουν το παιχνίδι και δεν θα τα καταφέρουν αλλά και οικονομικά θα έχουν κόστος από τις εισπράξεις που δεν θα υπάρξουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι σε άκρως εμπορικό αντίπαλο που αν μη τι άλλο θα γέμιζε (ή έστω θα μισογέμιζε) το γήπεδο των Πηγαδίων…