Γ’ Εθνική: Δυο έμπειροι και ένας νεαρός οι νέες μεταγραφές για την Ασπίδα Ξάνθης

 

Μεταγραφών συνέχεια για την Ασπίδα Ξάνθης η οποία ενισχύθηκε με τρεις νέες μεταγραφές ενόψει της δύσκολης χρονιάς στη Γ’ Εθνική.

Απέκτησε τους έμπειρους Μάνο Καραμανώλη από το Στρατώνι, Βασίλη Αναστασιάδη από Ιωνικό Ιωνίας και τον ελπιδοφόρο Παναγιώτη Παπαδόπουλο από την Α.Ε. Κομοτηνής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Ασπίδας: Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Καραμανώλη Μάνο Manos Karamanolis (Shooting Guard-Small Forward, 1: 95, 27/11/1993) προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Μάνος έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΣΑΑΚ Ανατόλια (2013-2016), Αίας Ευόσμου (2016-17), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Σ.Α. Στρατωνίου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Καλωσορίζουμε το Μάνο στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Αναστασιάδη Βασίλη Βασίλης Αναστασιάδης (Vasilis Anastasiadis)(Small Forward, 1:97, 1995) προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Βασίλης έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2015-16), του Αιγινιακού (2016-17), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας αγωνιστεί σε 23 αγώνες και έχοντας πετύχει 289 πόντους με 48 τρίποντα.
Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την προσθήκη του νεαρού και ελπιδοφόρου αθλητή Παναγιώτη Παπαδόπουλου (1:94 2002) προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο Παναγιώτης την χρονιά 2016-17 είχε αγωνιστεί στην ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης με την παιδική και εφηβική ομάδα, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.