ΕΠΣ Έβρου: Άλλαξε απόφαση ο «κανονιέρης» της ΕΠΣ Σερρών και συνεχίζει στην ΑΕ Διδυμοτείχου!

 

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕ Διδυμοτείχου που απέκτησε το πρωτο σκόρερ της Β’ ΕΠΣ Σερρών με τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης Αγάπιο Τσακλιώτη.

Ο 20χρονος Σερραιος επιθετικός εκανε πάνω από 300 χιλιομετρα απο το Διδυμότειχο για να αγωνιστει στην ΕΠΣ Σερρών, την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νέας Ζίχνης και σκόραρε 25 γκολ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών βοηθώντας την να ανεβει στην Α κατηγορία, ενώ μάλιστα είχε ανακοινωθεί στις 11 Αυγούστου ότι θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα των Σερρών. Ώστοσο 10 μερες μετά φάινεται πως λόγο απόστασης άλλαξε αποφαση και θα συνεχίσει στην ΑΕΔ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Άρη Πρώτης και ΠΑΟΚ Μαυρολόφου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ αναφέρει: Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αγάπιο Τσακλιωτη.
Ο Αγάπιος (1998) αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και προέρχεται από μια άκρως παραγωγική χρονιά καθώς πέρσι σημείωσε 25 γκολ με την ομάδα της Νέας Ζίχνης όπου και αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Σερρών.
Τον καλοσωριζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλά γκολ!
Αγαπιε καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΔ.
Συνεχίζουμε….

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται