Γ’ Εθνική: Τον Κλέιντι Κόγιο ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου που αποχαιρετά Εμίνογλου και Παλατίν

Την απόκτηση του Αλβανού τερματοφύλακα, Κλέιντι Κόγιο ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου, ενώ από την ομάδα αποχώρησαν για την Κεντητή οι Παλατιν Γκιοκάν και Εμίν Εμίνογλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδος μας του τερματοφύλακα Κλέιντι Κόγιο ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και αγωνιζόταν στην ομάδα του F.C.DOMOSTOVA η οποία αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία της γείτονας χώρας. Ο Κλέιντι είναι γεννημένος στις 7/6/2000 και είναι μια προσθήκη στην ομάδα μας η οποία από πέρυσι ήταν στα σκαριά μία και ο ποδοσφαιριστής γυμναζόταν με την ομάδα μας. Κλέιντι καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

Ανακοινώνουμε ακόμα ότι ο ποδοσφαιριστής Παλαντίν Γκιοκάν ο οποίος αγωνιζότανε στην ομάδα μας αλλά λόγω μεταναστεύσεως του στην Γερμανία όπου και εργάζεται, επανέρχεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης καθώς η ομάδα μας τον παραχωρεί στην ομάδα της Κεντητής.
Επίσης ανακοινώνουμε την παραχώρηση του Εμίνογλου Εμίν στην ίδια ομάδα αφού ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδος μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οικογενειακών λόγων, Ευχαριστούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές για την μέχρι τώρα προσφορά τους στον σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.