Γ’ Εθνική: Στην Κρήτη με τα ξαδέρφια του και σε διπλό ρόλο ο Λόρενς του Κοσμίου

 

Στην Κρήτη στην ΕΠΣ Ρεθύμνου θα αγωνίζεται ο πρωην αμυντικός για χρόνια του ΠΑΟΚ Λόρενς Ταμάμης.

Ο 24χρονος Ελληνοάγγλος αμυντικός συμφώνησε με τον Ρεθυμνιακό και θα έχει διπλό ρόλο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής στην ακαδημία της ομάδας, ενώ στο Ρέθυμνο θα συναντήσει τα ξαδέρφια του Νίκο και Ηλία Ταμάμη που έχουν αγωνιστεί σε Α.Ε.Μ. και Αστέρα Ρεθύμνου. Ο Λαμιώτης αμυντικός έχει αγωνιστεί εκτός των τεσσάρων χρόνων στο Κόσμιο όπου ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και MVP του προπερσινού πρωταθλήματος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS , σε Ακαδημία Λαμίας, Ανδρούτσο Γραβιάς, Κ-20 Αστέρα Τρίπολης και  Α.Ο.Παθιακάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Ρεθυμνιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια σημαντική μεταγραφή για φέτος, τον κεντρικό αμυντικό Λόρενς Έντγκαρ Ταμάμη. Ο Ταμάμης ο οποίος διαθέτει ελληνική αλλά και αγγλική υπηκοότητα υπέγραψε στην ομάδα μας και ήδη πραγματοποιεί τις προπονήσεις του με το υπόλοιπο τμήμα.
Είναι 24 χρονών (έχει γεννηθεί στις 20/5/1994) με καταγωγή από την Λαμία Φθιώτιδας και ήρθε για να ενισχύει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Παράλληλα είναι πτυχιούχος από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο (UEFA B’).
Τo ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από την ακαδημία του ΑΟ Λαμίας. Από την τοπική τότε ομάδα σε ηλικία 18 χρονών έπαιξε στην α’ κατηγορία. Έχει παίξει επίσης τόσο στην Φωκίδα, στην Κομοτηνή αλλά και στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης».
Πιο αναλυτικά η πορεία του Λ. Ταμάμη:
… 2012: ΑΟ Λαμίας
2012-13: Κ20 Αστέρας Τρίπολης
2013: (δοκιμαστικά στην αγγλική Μπόλτον)
2013-14: Φωκίδα (Δ’ Εθνική)
2014-15: ΠΑΟ Κοσμίου Κομοτηνής (Γ’ Εθνική)
2015-17: ΠΑΟ Κοσμίου (Α’ κατηγορία Κομοτηνής)
2017-18: ΑΟ Παθιακάκης (Α’ Αθηνών)΄

Σαν τεχνικός ήταν:
Προπονητής στην ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής (2016-2017)
Προπονητής στην ακαδημία Α.Ο Παθιακάκης (2017-2018)
Έχει εργαστεί και σαν personal trainer