ΕΠΣ Θράκης: Στην Ελπίδα Σαπών το… γαλλικό κλειδί Γιώργος Βλαδιμηρίδης

 

Στην Ελπίδα Σαπών θα συνεχίσει την καριέρα του ο πορτιέρο Γιώργος Βλαδιμηρίδης που ταυτόχρονα τον τελευταίο χρόνο με την επιστροφή του από την Κέρκυρα δραστηριοποιείται αν και νεαρός και ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο 22χρονος Βλαδιμηρίδης μετά από μια χρονια που θέλει να ξεχάσει εντός γηπεδών σε Μέγα Αλέξανδρο Ιασμου και Δόξα Γρατινής, συμφώνησε με την ιστορική ομάδα της Ελπίδας Σαπών και θα είναι ο αντικαταστάτης του Ποιμενιδη που αποχώρησε τελικά για το Κιλκίς. Μάλιστα θέλει να συνδυάσει την αναγέννηση στην καριέρα του φορώντας την φανέλα με το νουμερο 1 της Ελπίδας και με την έναρξη της δικής του σχολής προπονητών, ενω ταυτόχρονα συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου παρακολουθώντας σεμινάρια προπονητικής όπως αυτό που θα γίνει στο Λίβανο προσεχώς.

Ο Βλαδιμηρίδης ξεκίνησε από τον Πανθρακικό και συνέχισε σε Δόξα Προσκυνητών, ακαδημίες Κέρκυρας, Όλυμπο Κέρκυρας, Μέγα Αλέξανδρο Ιασμου και Δόξα Γρατινής, ενω έχει αγωνιστεί και σε κλιμάκια της Εθνική Αρμενίας.