ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ένα παιδί της ΑΕ Κομοτηνής έκανε δικό του σύλλογο στη Λάρισα

 

Ένα «δικό μας παιδί», όπως το χαρακτηρίζει η ΑΕ Κομοτηνής, ο Αντρέας Παπαθανασίου που σπούδασε ΤΕΦΑΑ στην πόλη επιλέγοντας ως κύρια ειδικότητα αυτήν της καλαθοσφαίρισης και κάνοντας τα πρώτα του προπονητικά βήματα στο  πλευρό του έμπειρου προπονητή Μανώλη Δαφτσή, επέστρεψε στη γενέτειρά του και ιδρύει τον δικό του αθλητικό σύλλογο.

«Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Λάρισας ήδη έχει ανοίξει τις πύλες του για τους μικρούς Αθλητές και εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νεοσύστατο σύλλογο και στον Αντρέα…», επισημαίνει η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής.

Στο πέρασμα του από την Α.Ε. Κομοτηνής , ο Αντρέας Παπαθανασίου επέδειξε μεγάλο ζήλο και αγάπη για το άθλημα της καρδιάς του και για τα παιδιά και διετέλεσε τα καθήκοντά του με απόλυτη επιτυχία.

«Η οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής νιώθει ιδιαίτερη χαρά που από την φετινή σεζόν θα έχει συνεργασία με ένα φιλικό σωματείο , αλλά και έναν αξιόλογο επιστήμονα.

Ήδη σε πρώτες συζητήσεις συναποφασίσθηκε ο Α.Γ.Ο. Λάρισας να έχει κοινές δράσεις με τις Ακαδημίες μας και συμμετοχή σε επόμενα camps και τουρνουά..», καταλήγει σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής.