Γ’ Εθνική: Τον πρωταθλητή με τον Άρη Γιάννη Κάσουρα ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης

 

Σε μια σημαντική μεταγραφή μετά την ανακοινωση επιστροφης του Τόλη Κουτσογιάννη και την απόκτηση του Μανδαλάκη προέβη η Ασπίδα Ξάνθης που ανακοίνωσε τον Γιάννη Κάσουρα από τον Μακεδονικό.

Ο 26χρονος σεντερ μαζι με τον Κουτσογιάννη ηγηθούν κάτω από τηνρακέτα της Ασπίδας που ενισχύεται με έναν αθλητή που περισι βοήθησε την ομάδα του στην άνοδο στην β’ Εθνική. Ο Κασουρας θα υπηρετησει την στρατιωτικη του θητεία και πριν τον Μακεδονικο αγωνιστηκε σε Παναθλητικο Πειραματικό ,Αρετσού, Αργοναύτη (Β’ Εθνική), Φλόγα (Β’ Εθνική), Ερμή Λαγκαδά (Α2) και έχει κατακτήσει πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων με τον Άρη εχοντας συμπαίκτες Μποχωρίδη, αδερφια Γερομίχαλου και το μεγαλο τοτε ταλέντο Λίνο Χρυσικόπουλο (φωτο).

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξανθης:  Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Κασούρα (center, 2:03, 29/1/1992), προκειμένου να ενισχύσει την ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Γιάννης την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στη Β΄ Εθνική Καττηγορία.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.