ΕΠΣ Έβρου: Ορίστηκε η νέα τριμελής Επιτροπή Διαιτησίας

 

Άλλαξε στο Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ο κανονισμός που αφορούσε τη σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της κάθε ΕΠΣ.

Σύμφωνα με το νέο κανονισμό, στο άρθρο 8 αναφέρει ότι στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων διορίζεται τριμελής τοπική επιτροπή διαιτησίας που αποτελείται από έναν Πρόεδρο, έναν αναπληρωτή πρόεδρο και ένα μέλος.

Όλα τα μέλη της τοπικής επιτροπής διαιτησίας πρέπει να είναι πρώην διαιτητές, υψηλού κύρους που έχουν πιστοποιηθεί από την ΚΕΔ και τουλάχιστον ο Πρόεδρος να διαθέτει απολυτήριο εξατάξιου γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής.

Μόνο σε περίπτωση έλλειψης πιστοποιημένων διαιτητών, είναι δυνατό να ορίζονται μη πιστοποιημένοι πρώην διαιτητές υψηλού κύρους οι οποίοι όμως θα διαθέτουν απολυτήριο εξατάξιου γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής.

Τη θέση του προέδρου θα έχει ο έμπειρος σε όλα τα διαιτητικά πόστα Ιωάννης Στρατούδης (στην επιτροπή διαιτησίας για δεκαπέντε χρόνια, τα έξι από αυτά ως αρχιδιαιτητής).

Νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γεώργιος Ουζουνίδης ενώ την τριάδα ως μέλος θα συμπληρώνει ο Γιώργος Κυριαζίδης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Έβρου κατ’ εφαρμογή του νέου Κανονισμού Διαιτησίας 2018, όπως αυτός ισχύει σήμερα, προχώρησε στην στελέχωση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΡΑΤΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΠ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ