ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφή ανόδου μετά τον Γκαϊδαρτζάκη και με Δροσάκη για τον φιλόδοξο Πέπλο

 

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή – επιστροφή πραγματοποίησε η φιλόδοξη ομάδα του Πέπλου αφού στην ομάδα θα αγωνίζεται ο πρώην μεσοαμυντικός του Έβρου Σουφλίου Αλέξανδρος Δροσάκης.

Ο Δροσάκης που πήρε και το πτυχίο του στο τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και Μηχανολόγων Μηχανικών στα ΤΕΙ Καβάλας λόγω εργασίας επέλεξε να παραμείνει στον Έβρο αλλά μετά το Σουφλί όπου αγωνιζόταν μετά την επιστροφή του από την Ρόδο, θα φορά την φανέλα του Πέπλου που ενισχύεται συνεχώς αφού έχει αποκτήσει και τον καλύτερο πορτιέρο του Έβρου στον διαγωνισμό του ThrakiSportS  Γιώργο Γκαϊδαρτζάκη που μετακόμισε και αυτός στον Πέπλο.

Ο 24χρονος πλάγιος μπακ αλλά και μεσοαμυντικός εκτός του Έβρου Σουφλίου και στον Πέπλο έχει αγωνιστεί στον ΑΣ Πέπλου ομάδα του χωριού του, στον ΠΑΟΚ Κεφαλαρίου Δράμας, στον Ολυμπιακό Καβάλας, στον ΑΟ Λουτρακίου και στον Κλεάνθη Παραδεισίου Ρόδου.

Ο ίδιος ανέφερε στο ThrakisportS: Επέστρεψα για να βοηθήσω την ομάδα να βρει τον δρόμο της. Είδα πολύ καλή οργάνωση και ήρθα για να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλες τς ομάδες και όλους τους παίκτες.