Επιστέφει η ΕΡΤ στην Αλεξανδρούπολη για τον «τελικό» πρόκρισης της Εθνικής με το Αζερμπαϊτζάν

 

Η Εθνική Ανδρών έκανε το δύο στα δύο κερδίζοντας μετά το Λουξεμβούργο και μέσα στην Σουηδία, έχει πλέον το πάνω χέρι αλλά για να κάνει το ουσιαστικότερο βήμα για την πρόκριση μετά από 10 χρόνια σε τελική φάση Ευρωβόλεϊ χρειάζεται να νικήσει και το Αζερμπαϊτζάν που είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Η κρίσιμη αναμέτρηση διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και θα έχει και αυτή απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, που επιστρέφει μια εβδομάδα μετά στην Αλεξανδρούπολη για την σημαντική αυτή αναμέτρηση. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ και θα μεταδοθεί ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα από την ΕΡΤ3, όπως συνέβη και με το ματς της 1ης αγωνιστικής με το Λουξεμβούργο.

Την ίδια μέρα στις 16:00 από τον Βόλο θα καλυφθεί απευθείας και η αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με την Ουκρανία, επίσης για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ. Το ματς αυτό θα προβληθεί από την ΕΡΤ2. Υπενθυμίζεται ότι στην δεύτερη αγωνιστική που οι ελληνικές ομάδες αγωνίστηκαν εκτός έδρας είχε γίνει… τράμπα, με την ΕΡΤ2 να καλύπτει την αναμέτρηση των ανδρών στη Σουηδία.