Γ’ Εθνική: Φωνάζει «παρών» η Ασπίδα! Μετά τον Κουτσογιάννη επιστρέφει και ο «μπόμπερ» Γιάννης Μανδαλάκης

 

Εκεί που όλα έδειχναν μάυρα στην Ασπίδα Ξάνθης με την φυγή των περισσοτερων παικτών της ομάδας, η ομάδα δείχνει ζωντανή και μετα την παραμονή του αρχηγού Τόλη Κουτσογιάννη στην ομάδα θα αγωνίζεται και αρχισκόρερ της Β’ Εθνικής την φετινή σεζόν με τον Παλαμά και γνωριμος στην ομάδα Γιαννης Μανδαλάκης. 

Ο 31χρονος Πατρινός αριστερόχειρας  γκαρντ ειχε φετος 19,1 πόντους και ηταν πρωτος σκορερ στην Β’ Εθνική. Πριν από τους Τιτάνες Παλαμά έχει παίξει με επιτυχία μεταξύ άλλων σε Ασπίδα Ξάνθης, Α.Ο. Αγρινίου, Νίκη Βόλου, Έσπερο ΑΟΠΑ, Ολυμπιάδα Πατρών, Ε.Α. Πατρών, Άργος Ορεστικό. Βόνιτσα και Κεραυνό Αιγίου.

H ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης: Tο Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Γιάννη Μανδαλάκη στο σύλλογο μας για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Γιάννης μετά από μία καταπληκτική χρονιά με τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 532 πόντους, επιστρέφει στην Ξάνθη για να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια της Ασπίδας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ