Super League: Φιλική ισοπαλία αναμεσα σε ΑΟΞ και στην … προκλητική Λάρισα στα Πηγάδια

 

Iσόπαλο ήταν το φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με την Λάρισα που έγινε στα Πηγάδια με τις 2 ομάδες να μένουν στο 1-1 απο δυο χτυπήματα πέναλτι.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν με πέναλτι που κερδισε ο Κίκε με τον Γεντρισεκ να κανει το 1-0 στο 42′ και τον Φατιόν στο 58′ σε ανατροπή του Αμπνταλά (φώτο aoxanthisfc).

Η ΑΕΛ απειλησε στο 3′ με σουτ του Ντέλετιτς που μπλοκαρε ο Ζίφκοβιτς, μ ετον ΑΟΞ να απειλεί στο 9′ με τον Κίκε μόνος του από δεξιά αλλά του σουτ του να διωχνει ο Κρίστινσον. όπως και στο 19′ με τους ιδιους πρωταγωνιστες σουτ του Κίκε έξω από την περιοχή, αποκρούει ο Κρίστινσον με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 41′ ο Κίκε μπήκε περιοχή, ανατράπηκε από τον Χούμπτσεφ και ο Γιέντρισεκ εκτέλεσε σωστά  κανοντας το 1-0. Στο 46′ σουτ η ΑΕΛ απειλησε για 2η φορά αλλα το σουτ του Φατιόν, απέκρουσε ο Ζίφκοβιτς αρχικα όπως και το νέο σουτ του Πίτι, με το ημιχρονο να ολοκληρωνεται λίγο αργοτερα με γκολ των Θεσσαλων με κεφαλια του Μορσι που ακυρωθηκε ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρονται εντονα και οχι οπως θα επρεπε για φιλικό αγώνα και να καθυστερουν να βγουν για το δευτερο μερος σα μορφη διαμαρτυρίας.

Στο β΄μερος στο το 50′ λάθος του Μελιόπουλου δεν εκμεταλλευτηκε ο Ντέλετιτς που σουταρε άουτ, ενω στο 55′ ο Κάστρο απο καλη θεση κοπηκε απο τους αμυντικούς, με την ΑΕΛ στο 57′ να ισοφαρίζει με τον Φατιον  σε παεναλτι που κερδισε ο Αμπνταλα από τον Ζιφκοβιτς.  Στο 83′ ο Ντουρίτσκοβιτς έκανε ωραια ενέργεια, αλλά το σουτ του έβγαλε σε κόρνερ ο Κρίστινσον με το 1-1 να ειναι το τελικό αποτελεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών) με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Εμπλιούκ Ιλιάζ (ΕΠΣ Ξάνθης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος (ΕΠΣ Δράμας).

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Συλλά, Μπαξεβανίδης (78′ Θυμιάνης), Μελιόπουλος (63′ Φλίσκας), Κασάδο, Ντε Λούκας (63′ Καντά), Καμαρά (46′ Κοβάσεβιτς), Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (80′ Φασίδης), Κίκε (84′ Ορφανίδης), Κάστρο.

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον, Σαχίτι, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Αμπνταλά. Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Καρανίκας, Μπάλλας, Νούνιτς, Γκόσκοβιτς, Λεοζίνιο, Φριόβι.

Σε λίγο περισσότερα…